Informacje, które zbieramy
Zbieramy informacje, które podajesz bezpośrednio przy zakładaniu konta, w tym adres e-mail i imię. Zbieramy też dane użytkowania, takie jak obrazy przesyłane do przetwarzania przez AI, preferencje stylu i metadane generowania. Zbieramy również informacje o tym, jak używane są nasza strona i aplikacje, oraz raporty o błędach, które pomagają nam utrzymywać je w działaniu i ulepszać.
Jak wykorzystujemy Twoje informacje
- Przetwarzanie Twoich obrazów, filmów i światów 3D z użyciem modeli AI
- Zarządzanie Twoim kontem i subskrypcją
- Przetwarzanie płatności przez naszego dostawcę płatności lub przez Apple albo Google Play w przypadku zakupów w aplikacji na iOS lub Androida
- Wysyłanie e-maili transakcyjnych (potwierdzenie konta, paragony)
- Ulepszanie i utrzymywanie naszych usług
Przetwarzanie obrazów
Przesyłane przez Ciebie obrazy są przetwarzane przez zewnętrznych dostawców AI w celu generowania redesignów, filmów i światów 3D. Twoje oryginalne obrazy oraz wygenerowane wyniki są bezpiecznie przechowywane u naszego dostawcy przechowywania w chmurze. Nie wykorzystujemy Twoich obrazów do trenowania modeli AI.
Przechowywanie i bezpieczeństwo danych
Dane Twojego konta i pliki są przechowywane u naszych dostawców bazy danych i przechowywania w chmurze. Płatności przetwarza nasz dostawca płatności, a w przypadku zakupów w aplikacji na iOS — Apple; nie przechowujemy numerów kart kredytowych. Używamy HTTPS w całej komunikacji i uwierzytelniania opartego na tokenach, aby chronić Twoje konto.
Usługi zewnętrzne
Udostępniamy dane wyłącznie dostawcom usług, którzy pomagają nam prowadzić Pixly, w następujących kategoriach:
- Przetwarzanie płatności
- Logowanie, uwierzytelnianie i hosting bazy danych
- Przechowywanie plików
- Przetwarzanie obrazów i wideo przez AI
- Analityka i monitorowanie błędów
- Pomiar skuteczności reklam
Twoje prawa
Możesz w dowolnym momencie uzyskać dostęp do swoich danych, wyeksportować je lub usunąć, kontaktując się z nami. Możesz anulować subskrypcję w dowolnej chwili na stronie rozliczeń. Po anulowaniu konto pozostaje aktywne do końca okresu rozliczeniowego.
Usuwanie konta
Możesz w każdej chwili usunąć swoje konto Pixly wraz z całą zawartością:
- W aplikacji Pixly na iPhone'a lub Androida: otwórz Konto i dotknij Usuń konto. Usunięcie następuje natychmiast.
- Albo napisz na [email protected] z adresu e-mail przypisanego do konta i poproś o jego usunięcie. Potwierdzimy to i usuniemy konto w ciągu 30 dni.
- Usunięcie obejmuje Twoje konto, zdjęcia, filmy i projekty oraz pozostałe kredyty. Nie anuluje subskrypcji kupionej przez Apple lub Google Play: anuluj ją w ustawieniach konta sklepu.
Przechowujemy tylko dane, których wymaga od nas prawo, np. dokumenty płatności i podatkowe.
Pliki cookie
Używamy niezbędnych plików cookie do uwierzytelniania i preferencji sesji (np. preferowanego języka). Na naszej stronie używamy także analitycznych plików cookie, aby rozumieć, jak jest używana, oraz reklamowego pliku cookie, który mierzy skuteczność naszych reklam.
Kontakt
Jeśli masz pytania dotyczące tej polityki prywatności, skontaktuj się pod adresem [email protected]